▷ 10 fraza iz knjige Monah i izvršna vlast – 【Najbolji】

John Kelly 12-10-2023
John Kelly

Pripremili smo izbor najboljih citata iz knjige The Monk and the Executive koje možete podijeliti na svojim mrežama. Pogledajte!

Framovi iz knjige Monah i izvršna vlast

„Glupavi čovjek prilagođava se svijetu, dok razuman prilagođava svijet svom načinu življenja. ”

– Monah i izvršna vlast.

“Pravi kapacitet za vođstvo nema nikakve veze sa ličnošću bića koje je vođa, sa njegovu imovinu ili njegovu simpatiju, ali sa načinom na koji on jeste kao osoba. Već sam mislio da je liderstvo stil, ali sada shvatam da je to zapravo suština, odnosno karakter.”

– Monah i izvršna vlast.

“Kada nekoga žrtvujemo i služimo, povezujemo se s tom osobom kako bismo joj stvorili autoritet.”

– Monah i izvršna vlast.

„Vaši postupci će uvek biti važniji od svojih reči. Jer ljubav je ono što ti napraviš.”

– Monah i izvršna vlast.

„Misli postaju akcije, akcije postaju navike, navike postaju karakter, a karakter je ono što određuje sudbinu.”

– Monah i izvršna vlast.

Vidi_takođe: Duhovno značenje crvenog neba: da li je to loš znak?

“Niko ne vidi svijet onakvim kakav jest, već onakvim kakvi smo mi.”

– Monah i izvršni direktor.

“Ako se na sastanku na kojem imamo deset rukovodilaca svi slože oko svega, onda je devetero vjerovatno nepotrebno.”

– Monah i izvršna vlast.

“Ko ne promijeni smjer, završitačno tamo gdje je stalo.”

– Monah i izvršna vlast.

„Ljude treba stimulirati da postanu najbolji što mogu biti.”

Vidi_takođe: ▷ 25 slika Tumblr crteža (NAJBOLJE NA INTERNETU)

– Monah i izvršna vlast.

“Ne mogu kontrolisati kako se osjećam prema drugim ljudima, ali mogu kontrolirati kako reagiram na to.”

– Monah i izvršna vlast.

“Moramo se ponašati prema onome što naučimo, jer tamo gdje se ništa ne mijenja, ništa se neće promijeniti.”

– Monah i izvršna vlast.

Ako želite saznati više o ovoj nevjerovatnoj knjizi, možete je kupiti putem linka ispod!

John Kelly

John Kelly je renomirani stručnjak za tumačenje i analizu snova i autor popularnog bloga Meaning of Dreams Online. Sa dubokom strašću za razumijevanjem misterija ljudskog uma i otkrivanjem skrivenih značenja iza naših snova, John je svoju karijeru posvetio proučavanju i istraživanju carstva snova.Prepoznat po svojim pronicljivim i provokativnim tumačenjima, John je stekao lojalne sljedbenike entuzijasta snova koji željno iščekuju njegove najnovije objave na blogu. Svojim opsežnim istraživanjem kombinuje elemente psihologije, mitologije i duhovnosti kako bi pružio sveobuhvatna objašnjenja za simbole i teme prisutne u našim snovima.Džonova fascinacija snovima počela je u njegovim ranim godinama, kada je iskusio živopisne i ponavljajuće snove koji su ga zaintrigirali i želeli da istraži njihov dublji značaj. To ga je navelo da stekne diplomu iz psihologije, a zatim i magistrirao iz studija snova, gdje se specijalizirao za tumačenje snova i njihov utjecaj na naš budni život.Sa više od decenije iskustva u ovoj oblasti, Džon je postao dobro upućen u različite tehnike analize snova, omogućavajući mu da ponudi dragocene uvide pojedincima koji traže bolje razumevanje svog sveta snova. Njegov jedinstveni pristup kombinuje i naučne i intuitivne metode, pružajući holističku perspektivuodjekuje raznolikom publikom.Osim prisustva na internetu, John također vodi radionice tumačenja snova i predavanja na prestižnim univerzitetima i konferencijama širom svijeta. Njegova topla i privlačna ličnost, u kombinaciji sa njegovim dubokim znanjem o ovoj temi, čine njegove sesije upečatljivim i nezaboravnim.Kao zagovornik samootkrivanja i ličnog rasta, John vjeruje da snovi služe kao prozor u naše najdublje misli, emocije i želje. Kroz svoj blog Meaning of Dreams Online, on se nada da će osnažiti pojedince da istraže i prihvate svoj podsvjesni um, što će na kraju dovesti do smislenijeg i ispunjenijeg života.Bilo da tražite odgovore, tražite duhovno vodstvo ili ste jednostavno zaintrigirani fascinantnim svijetom snova, Johnov blog je neprocjenjiv resurs za razotkrivanje misterija koje leže u svima nama.