▷ 10 molitvi Marije Mulambo (najmoćnije)

John Kelly 12-10-2023
John Kelly

Sadržaj

Pogledajte 10 moćnih molitava namijenjenih Mariji Mulambo da joj otvori puteve, uhvati ljubav, između ostalih ciljeva.

1. Molitva Maria Mulambo da otvori puteve

Saravá vlasnici raskrsnica, Saravá s obzirom na njenu stranu, staze, groblja, polja, uličice i šume. Opasna mjesta inferiornog astrala. Vi koji živite na pragovima između svjetla i tame. Neutralni orixás koji izvode uzrok i posljedicu. Obraćam vam se u ovom trenutku i molim vas da mi otvorite puteve, razvezujući sve čvorove koji vežu moj život i aktivnosti koje obavljam. Daj mi sreću da privučem sve što želim, da dozvolim da ono što želim i cilj dođe do mene. Zato se molim i molim da Maria Mulambo sasluša. Sarava.

2. Molitva Mariji Mulambo da odagna zavist

Tebi Maria Mulambo vapijem u ovom trenutku, da mi tako mudri manipulator astralne magije pomogne da dobijem ono što mi je toliko potrebno. Ukloni od mene zavist, ljubomoru, urokljiv pogled, vradžbine koje su protiv mene učinjene iz zavisti. Ukloni sve kamenje spoticanja i klizavo kamenje koje bi moglo uzrokovati moj pad. Budi moj zaštitnik s lijeve strane, tako da mogu živjeti u savršenoj ravnoteži sa svojim Orixásom na desnoj strani. Brani me od quiumbasa, samostrela, eguna koji nastoje da me opsednu ili isisaju moju vitalnost, poput vampiraautentičan. Molim vas za pomoć i znam da ćete mi odgovoriti.

3. Molitva da pitam Mariju Mulambo

O astralne sile, saravski duhovi raskršća, dolazim da vas zamolim da odredite pomoćnika na raskršću, Senhora Pomba Gira Mulambo, da odgovori na poseban zahtjev koji imam da vam (naručite). Oh Pomba Gira, Maria Mulambo, povjeravam vam ovaj zahtjev. Ne sumnjam niti ne vjerujem da ću od vas dobiti milost koju tražim od vas, imam vjeru i povjerenje u vas, a kroz okultne sile znam da ćete raditi da postignete ovo što od vas tako skupo tražim. Sa svom vašom odanošću i brzinom. Saravá moj slatki i slavni prijatelju.

Vidi_takođe: ▷ Sanjati da farbate kosu znači sreću?

4. Molitva Mariji Mulambo za čovjeka da te poželi

Iza mene si ti (ime čovjeka kojeg želiš da te poželi), a on će doći krotak i prštav, sa moćima tri crna mreže koje su Cipriano Vigiam. Zdravo, Zdravo, Pomba Gira Chills, znam tvoju snagu i tvoju moć, zato te molim da odgovoriš na moj zahtjev. Neka (ime) ne jede, ne pije ili ne spava ako nisi pored mene. Neka tvoje tijelo gori od želje za mnom, neka te tvoja želja učini potpuno slijepim za sve druge žene. Neka ti je zadovoljstvo samo sa mnom. Neka me traži svakog minuta, želeći da je pored mene. Neka bude tako.

5. Molitva Mariji Mulambo za čovjeka neprestani misliti na tebe

Zdravo Maria Mulambo, Maria Padilha das Almas, Pomba Gira, mudra i lijepa Ciganko. Ti koji znaš da zavedeš muško srce, pritekni mi u pomoć i pomozi mi da osvojim ovog čovjeka (ime) tako da misli samo na mene. Neka ne može ni da ćuti, ni da jede, ni da pije, ni da spava, jer moja slika ne izlazi iz njegovih misli. Neka me želi, zove me u svakom trenutku, traži me očajnički i ne može mirovati dok me ne potraži. Tako je urađeno.

6. Molitva Mariji Mulambo da uhapsi muškarca

Pozdrav Exuu, Laryê exuu, Exuu i Mojubi. Zdravo Maria Mulambo, Pomba Gira, Giraiê, zavrtite i uhapsite ovog čovjeka (ime) tako da ne može pobjeći od mene. Donesi mi ga i pričvrsti mi ga pod obje noge. I da za mene ima želju, napaljenu i čežnju. Neka vam sve misli budu preplavljene ovom željom. Neka ne može da miruje dok me ne potraži, jer me voli, obožava, ima strast prema meni i ne može da živi ni jedan dan bez mog prisustva.

7. Molitva Marije Mulambo za vezivanje

O slatke moje golubice, okrećite se i držite podalje od njega (imenujte) sve žene koje mogu prići i ako on priđe, zovite moje ime. Želim da vežem tijelo i duh ovog čovjeka (ime), tako da bude zaljubljen u mene i zavisi od moje ljubavi. Želim da ga vidimpotpuno luda za mnom i želi me kao da sam posljednja žena na licu zemlje. Neka tvoje srce bude zauvek vezano za moje. U ime velike kraljice Marije Padilha das Almas, znam da će mi biti posluženo.

8. Molitva da te muškarac hitno voli, požude i žudnje, da ne možeš imati mira u srcu dok ne dođeš da me tražiš. O kraljice Maria Padilha, molim te da odgovoriš na moj zahtjev.

9. Molitva Maria Mulambo da te potraži

Kraljice Maria Padilha, o draga Kraljice krstarenja duša, molim tvoju dragocjenu pomoć da me ova osoba (ime) hitno potraži. Treba mi, o moja moćna kraljice, da me pozove, pošalje mi poruku, potraži me, da mi znak života i izvede me iz tame u kojoj se nalazim. Neka mu nedostaješ i želi da razgovara sa mnom. Znam da si jaka i moćna, u stanju da digneš ovog čoveka na moje noge, pa te molim, odgovori mi, nateraj ga da me traži s ljubavlju i strašću. Neka bude tako.

10. Molitva Mariji Mulambo da odagna zlo iz veze

Zdravo Maria Mulambo, kraljice Maria Padilha, Exu Caveira, držite podalje od naše veze sve i svakoga koji nas pokušava razdvojiti. Neka oboje budemo sretnijedan pored drugog. Neka osjeća želju i seksualnu privlačnost samo za mene. Neka mu nedostajem, traži me i ne može da živi bez mog prisustva. Neka nas ništa ne utiče i neka budemo srećni zauvek.

Vidi_takođe: ▷ 800 riječi sa slovom U

John Kelly

John Kelly je renomirani stručnjak za tumačenje i analizu snova i autor popularnog bloga Meaning of Dreams Online. Sa dubokom strašću za razumijevanjem misterija ljudskog uma i otkrivanjem skrivenih značenja iza naših snova, John je svoju karijeru posvetio proučavanju i istraživanju carstva snova.Prepoznat po svojim pronicljivim i provokativnim tumačenjima, John je stekao lojalne sljedbenike entuzijasta snova koji željno iščekuju njegove najnovije objave na blogu. Svojim opsežnim istraživanjem kombinuje elemente psihologije, mitologije i duhovnosti kako bi pružio sveobuhvatna objašnjenja za simbole i teme prisutne u našim snovima.Džonova fascinacija snovima počela je u njegovim ranim godinama, kada je iskusio živopisne i ponavljajuće snove koji su ga zaintrigirali i želeli da istraži njihov dublji značaj. To ga je navelo da stekne diplomu iz psihologije, a zatim i magistrirao iz studija snova, gdje se specijalizirao za tumačenje snova i njihov utjecaj na naš budni život.Sa više od decenije iskustva u ovoj oblasti, Džon je postao dobro upućen u različite tehnike analize snova, omogućavajući mu da ponudi dragocene uvide pojedincima koji traže bolje razumevanje svog sveta snova. Njegov jedinstveni pristup kombinuje i naučne i intuitivne metode, pružajući holističku perspektivuodjekuje raznolikom publikom.Osim prisustva na internetu, John također vodi radionice tumačenja snova i predavanja na prestižnim univerzitetima i konferencijama širom svijeta. Njegova topla i privlačna ličnost, u kombinaciji sa njegovim dubokim znanjem o ovoj temi, čine njegove sesije upečatljivim i nezaboravnim.Kao zagovornik samootkrivanja i ličnog rasta, John vjeruje da snovi služe kao prozor u naše najdublje misli, emocije i želje. Kroz svoj blog Meaning of Dreams Online, on se nada da će osnažiti pojedince da istraže i prihvate svoj podsvjesni um, što će na kraju dovesti do smislenijeg i ispunjenijeg života.Bilo da tražite odgovore, tražite duhovno vodstvo ili ste jednostavno zaintrigirani fascinantnim svijetom snova, Johnov blog je neprocjenjiv resurs za razotkrivanje misterija koje leže u svima nama.