▷ 10 molitvi za neprijatelja da te zaboravi (zagarantirano)

John Kelly 12-10-2023
John Kelly

Ako imate neprijatelja i duboko želite da vas zaboravi i nestane iz vašeg života, onda pogledajte 10 molitvi da neprijatelj zaboravi, koje su moćne i osigurat će vam da postignete ono što toliko želite.

Molitve za neprijatelja da te zaboravi

1. O voljeni Arhanđele Mihaile, brani me u časovima sukoba. Ti si moja zaštita od svakog zla i od svih iskušenja, vidljivih ili nevidljivih. Oslabi moje neprijatelje i ukloni moju sliku iz njihovih umova, da me potpuno zaborave i da mi više ne zamaraju život svojim sukobima. Preklinjem te, o kneže nebeske legije, silama Božjim, ukloni sa mojih puteva sve prepreke koje me sprečavaju da služim svjetlosti. Amen.

2. Krv Gospoda našeg Isusa Hrista, otvorene rane, sveto srce, izlij se u moje telo danas i uvek. Uvek ću hodati obučen u oružje Svetog Đorđa, tako da moji neprijatelji neće moći do mene, čak i ako imaju ruke i noge da me progone, neće moći. Ništa loše neće uticati na mene, ni telo ni duh, jer Bog je sa mnom. Isuse Kriste, voli me, blagoslovi me i zaštiti me. Drži podalje od mog života sve one koji mi žele zlo i dovedi samo one koji čine dobro. Neka bude tako. Amen.

3. Gospode Bože, ti si moje utočište, ti si taj koji će me osloboditi iz zamke lovca, neće mi ništa zla doći,jer ćeš uvek biti sa mnom. Njegovi anđeli poslani da čuvaju moje puteve, oni su ti koji će mi izdržati ruke, ako se spotaknem o bilo koji kamen I mogu li hodati preko zmija i zmija, i neće mi biti ništa loše, jer ja sam s Bogom i on je sa ja. On je moja snaga i moj spas. Amin.

Vidi_takođe: Sanjati da jedete sirovo meso Online značenja snova

4. Sveti Kiprijane, Silni od svih moćnih, molim te u ovom trenutku da te očajnički zamolim da ukloniš iz mog života sve loše, ljute, zavidne ljude koji žele ja zlo. Zaštiti me sveti Kiprijane od srca ispunjenih zlim, osvetoljubivim, zavidnim i ljutim. Neka mi ništa ne padne na štetu i neka se svako ko želi zlo izgubi u svojoj tami. Molim te, sveti Kiprijane, jer se uzdam u tvoju moć i znam da me pod tvojom stražom nijedan neprijatelj neće stići. Zaštiti me moćan i slavan, u pratnji tri crne mreže koje bdiju nad njim. Neka bude, tako je učinjeno.

5. Moći svetog Kiprijana i tri crne mreže koje bdiju nad njim, (ime neprijatelja), neće više prilaziti meni, ni ljudima koje volim. Bićeš ponižen i razotkriven zbog svega što si mi uradio. Sveti Kiprijane, očajnički te molim da demaskiraš i poniziš ovo tako zlo i okrutno biće. Pa ja sam na strani pravde i znam da si ti vjeran borac protiv zla. Stoga te molim, moj moćni Sveto, da me zaštitiš od sveganeprijatelji i neka budu razotkriveni i poniženi zbog onoga što su mi uradili. Tako će biti, tako je učinjeno i nikada se ne može poništiti. Amen.

6. Gospode, pošalji svoje anđele sa njihovim moćnim mačevima plavog plamena i izaberi u mom životu sve što nije od svjetlosti. Odsjeci svako zlo i oslobodi me bijesa i okrutnosti mojih neprijatelja. Neka me tvoje svjetlo zaštiti od onih koji su protiv mene. Neka me svjetlost plavog plamena prati i obasjava i nadahnjuje snagom da se borim do kraja. Znam da me štitiš, vodiš me svojim anđelima, prosvjetljuješ me svojom ljubavlju i paziš na mene svojom moći. Zaštiti me. Drži podalje od mog života sve one koji mi žele zlo. Tako da te molim. Amen.

Vidi_takođe: ▷ Sretan rođendan Tumblr 【7 sjajnih tekstova】

7. O Slavna Moćna Santa Katarina, ti koja si omekšala srca više od 50 hiljada ljudi u kući Abrahão, omekšaj srca mojih neprijatelja, tako da nikada želja da volim da činim zlo i da prestanem da gnjavim i sramotim svoj život. Molim te, moćna zaštitnice, Presveta Djevo, jer se nalazim u očaju, i potrebna mi je tvoja pomoć u ovom trenutku. Neka pokajanje dotakne vaša srca i neka više ne želite da činite zlo protiv mene ili bilo koga drugog. Pomozi mi, prijatelju i staratelju, preklinjem te. Amen.

8. Sveti Kiprijane, moćni gospodaru, molim te i tri crne mreže koje bdiju nad njim, čuvaj me u ovom trenutku, jerTreba mi tvoja zaštita. Sveti Kiprijane, zaštiti moje tijelo od napada neprijatelja, zaštiti moj duh od njegove svireposti. Neka me tvoji udarci ne dohvate, neka me tvoje zlo ne kontaminira, a ni tvoja okrutnost ne bi mogla. Neka izgubi svu svoju snagu, da više ne može ni protiv koga djelovati. Drži svoje zle ruke, sveti Kiprijane, uhapsi ga, ponizi ga. Zato ti se molim. Tako će i biti.

9. Sveti Georgije, zaštitnički ratniče, ti koji si se hrabro borio protiv zmaja, koji se ničega ne bojiš, koji si božanski zaštitnik našeg Oca Stvoritelja. Molim te, daj mi hrabrosti, nadahni me svojom snagom i zaštiti me svojim svetim plaštem. Tako da me neprijatelj ne može dohvatiti, niti povrijediti one koje volim i smatram. Molim te, ratniče Sveti Georgije, daj mi svoju moćnu pomoć protiv zla. Omekšaj srca onih koji mi žele zlo i zaštiti me od svake okrutnosti. Neka bude tako.

10. Slavni Bože milosti, obasjaj svoje dragocjeno svjetlo na moj život, zaštiti me svojim milostima i daj hrabrost mom srcu. Utjeraj moje neprijatelje da odu, da kada me provociraju da nisu u pravu, da kada pokušaju da me povrijede gube snagu, da odustanu od činjenja zla i budu prosvijetljeni tvojom ljubavlju, kao što sam ja uvijek bio. Zaštiti me, Oče, daj mi Svoju svjetlost, učini me jakim, upornim i otpornim.ruganje mojih neprijatelja. Tako zauvijek, u tvoju slavu i milost znam da sam zaštićen od svake zla. Amem, Gospode. Amen.

John Kelly

John Kelly je renomirani stručnjak za tumačenje i analizu snova i autor popularnog bloga Meaning of Dreams Online. Sa dubokom strašću za razumijevanjem misterija ljudskog uma i otkrivanjem skrivenih značenja iza naših snova, John je svoju karijeru posvetio proučavanju i istraživanju carstva snova.Prepoznat po svojim pronicljivim i provokativnim tumačenjima, John je stekao lojalne sljedbenike entuzijasta snova koji željno iščekuju njegove najnovije objave na blogu. Svojim opsežnim istraživanjem kombinuje elemente psihologije, mitologije i duhovnosti kako bi pružio sveobuhvatna objašnjenja za simbole i teme prisutne u našim snovima.Džonova fascinacija snovima počela je u njegovim ranim godinama, kada je iskusio živopisne i ponavljajuće snove koji su ga zaintrigirali i želeli da istraži njihov dublji značaj. To ga je navelo da stekne diplomu iz psihologije, a zatim i magistrirao iz studija snova, gdje se specijalizirao za tumačenje snova i njihov utjecaj na naš budni život.Sa više od decenije iskustva u ovoj oblasti, Džon je postao dobro upućen u različite tehnike analize snova, omogućavajući mu da ponudi dragocene uvide pojedincima koji traže bolje razumevanje svog sveta snova. Njegov jedinstveni pristup kombinuje i naučne i intuitivne metode, pružajući holističku perspektivuodjekuje raznolikom publikom.Osim prisustva na internetu, John također vodi radionice tumačenja snova i predavanja na prestižnim univerzitetima i konferencijama širom svijeta. Njegova topla i privlačna ličnost, u kombinaciji sa njegovim dubokim znanjem o ovoj temi, čine njegove sesije upečatljivim i nezaboravnim.Kao zagovornik samootkrivanja i ličnog rasta, John vjeruje da snovi služe kao prozor u naše najdublje misli, emocije i želje. Kroz svoj blog Meaning of Dreams Online, on se nada da će osnažiti pojedince da istraže i prihvate svoj podsvjesni um, što će na kraju dovesti do smislenijeg i ispunjenijeg života.Bilo da tražite odgovore, tražite duhovno vodstvo ili ste jednostavno zaintrigirani fascinantnim svijetom snova, Johnov blog je neprocjenjiv resurs za razotkrivanje misterija koje leže u svima nama.