▷ 15 uzbudljivih tekstova o trudnicama

John Kelly 12-10-2023
John Kelly

Trudnoća je vrlo posebna faza u životu žene, koja zaslužuje da bude zabilježena na najbolji mogući način. Ako želite da objavite svoje trudničke fotografije, ali još niste pronašli savršene riječi, ne brinite, ovdje ćete pronaći najbolje tekstove za fotografije trudnica.

Vidi_takođe: ▷ Sanjati novčiće 【Je li to sreća?】

15 tekstova za fotografije trudnica

<0 1.Ljubav raste kroz mene, svakim danom sve više dobija na snazi. Kako raste, transformira cijelo moje biće, donosi novi smisao mom životu. Sve što sam prošla je bilo neverovatno iskustvo. Nikad nisam zamišljao ovu eksploziju osećanja, taj stalni osećaj da se sve brzo menja. Doživljavala sam različite senzacije i to me natjeralo da vjerujem da život može biti mnogo veći nego što mislimo. Vi koji ste unutra već ste mi pružili najljepše promjene. Volim te, čak i bez da sam te vidio.

2. Ljudi razumiju šta je prava ljubav samo od trenutka kada osjete da ljubav može rasti u tebi, u drugom srcu. Biti žena i imati dar života je dar od Boga. Osjetiti kako ljubav raste u vama i kako se život može proširiti za tako kratko vrijeme je nešto što zaista ispunjava vašu dušu zahvalnošću. Srećan sam što sam te doneo na svet. Još sretnije što sam tvoja mama.

3. Život nam predstavlja iznenađenjaneočekivani događaji koji mogu sve zauvijek promijeniti. Bio si jedno od onih iznenađenja koja su iznenada potresla moj svijet i promijenila sve. Moja mala velika ljubavi, volim znati da rasteš tamo, volim znati da ću te uskoro imati u naručju i da je naša ljubav vječna.

4. Danas sam čuo kako ti srce kuca. To je bio najuzbudljiviji osjećaj koji sam ikada doživio. Svjesnost da rasteš tamo i da ćeš uskoro doći na ovaj svijet je nešto što me zaista pokreće. Jedva čekam da te vidim, da te pomirišem, da mogu da te držim u naručju, da doživim svaki osećaj koji tvoje prisustvo može da pruži u mom životu. Ti si moja mala velika ljubav zauvek. Volim te.

5. Već sam čuo mnogo stvari o ljubavi, ali kada si stigao, sve se promijenilo. Shvatio sam pravo značenje bezuslovne ljubavi, one koja voli iznad svega i uprkos svemu i koja ne vidi granice da postane sve veća ljubav.

6. Moj stomak je svakim danom sve veći, ali moja ljubav raste u mnogo većim dimenzijama. Preplavljuješ moje srce radošću i prepunjavaš moj život ljubavlju. Volim te uvijek i zauvijek.

7. Moja mala velika ljubav raste unutra. Veoma sam ponosan što znam da sam bio tvoje sklonište, tvoj put da stigneš do Zemlje. Život mi je ovo doneo na tako iznenađujući i neočekivan način, i to svakidani su bili sretniji otkako sam saznao za tvoj dolazak. Volim te mnogo više od svega.

8. Moj vrt će uskoro dobiti svoj najljepši i najomiljeniji cvijet. Poklon koji mi je život dao u obliku drugog života. Srce koje kuca u meni. Kako je lijepo znati da ćeš uskoro biti u mom zagrljaju i da će svaki dan biti kao proljeće. Već te volim toliko da ne mogu to opisati.

9. Danas sam dobio vrlo posebnu vijest, da u meni kucaju dva srca. Sigurna sam da je ovaj trenutak najposebniji u mom životu. Nikad nisam mislila da će ljubav ovako izliti iz mene. Već sam zaljubljen u tebe i jedva čekam da te vidim.

10. Moje srce sada prati tvoj ritam, ti si moja velika ljubav, moja mala velika ljubav zauvek. Saznanje o tvom postojanju čini moju dušu preplavljena radošću. Jedva čekam da vidim kako dolaziš, da te sretnem u očima, tvoj osmijeh, jedva čekam da vidim kako trčiš okolo, igračke razbacane po kući. Ovo je život o kojem sam oduvijek sanjao.

Vidi_takođe: ▷ Šta je značenje WhatsApp smajlija? Cijela lista

11. Moja ljubav je sada samo tvoja, sva tvoja. Ti si nešto najljepše što mi se ikada dogodilo, moj rijedak dragulj, moj najbolji izbor, moja sadašnjost i moja budućnost. Volim te uvijek i zauvijek.

12. Trudnoća je period pun emocija i iznenađenja. Jedva čekam da znam kada stigneš, jedva čekam da znam kakojesi, ako je dječak, ako je djevojčica, radujem se odluci za tvoje ime. Trbuh mi i dalje raste, čini mi se ponekad prebrzo. Ali uživao sam u svakom trenutku, u svakom novom otkriću ovog novog puta i shvatio sam da ovo putovanje nije iznutra prema van, već iz srca prema unutra. Preobražavaš me svaki dan, moj mali ljubavni san.

13. Ponekad se nađem uplašena, tjeskobna, pokušavam shvatiti kakav će biti naš zajednički život. Ali, siguran sam u svom srcu da će sve što dođe biti puno ljubavi, puno ljubavi i puno svjetla. Jer ti si nešto najljepše što mi se ikada dogodilo, volim te zauvijek i zauvijek.

14. Poklon koji je neprocjenjiv, ali veoma vrijedan. Došao si da zauvek promeniš život mame i tate i jedva čekamo da te držimo u naručju. Došao si da upotpuniš našu porodicu. Volimo te ljubavi mala.

15. Najsrećniji dan u mom životu biće dan kada te prvi put držim u naručju. Jedva čekam da osjetim svu svoju ljubav u zagrljaju. Ti si sve što sam ikada želio i više nego što sam mogao sanjati. Dušo moja, dođi uskoro, mama te čeka sa strepnjom.

John Kelly

John Kelly je renomirani stručnjak za tumačenje i analizu snova i autor popularnog bloga Meaning of Dreams Online. Sa dubokom strašću za razumijevanjem misterija ljudskog uma i otkrivanjem skrivenih značenja iza naših snova, John je svoju karijeru posvetio proučavanju i istraživanju carstva snova.Prepoznat po svojim pronicljivim i provokativnim tumačenjima, John je stekao lojalne sljedbenike entuzijasta snova koji željno iščekuju njegove najnovije objave na blogu. Svojim opsežnim istraživanjem kombinuje elemente psihologije, mitologije i duhovnosti kako bi pružio sveobuhvatna objašnjenja za simbole i teme prisutne u našim snovima.Džonova fascinacija snovima počela je u njegovim ranim godinama, kada je iskusio živopisne i ponavljajuće snove koji su ga zaintrigirali i želeli da istraži njihov dublji značaj. To ga je navelo da stekne diplomu iz psihologije, a zatim i magistrirao iz studija snova, gdje se specijalizirao za tumačenje snova i njihov utjecaj na naš budni život.Sa više od decenije iskustva u ovoj oblasti, Džon je postao dobro upućen u različite tehnike analize snova, omogućavajući mu da ponudi dragocene uvide pojedincima koji traže bolje razumevanje svog sveta snova. Njegov jedinstveni pristup kombinuje i naučne i intuitivne metode, pružajući holističku perspektivuodjekuje raznolikom publikom.Osim prisustva na internetu, John također vodi radionice tumačenja snova i predavanja na prestižnim univerzitetima i konferencijama širom svijeta. Njegova topla i privlačna ličnost, u kombinaciji sa njegovim dubokim znanjem o ovoj temi, čine njegove sesije upečatljivim i nezaboravnim.Kao zagovornik samootkrivanja i ličnog rasta, John vjeruje da snovi služe kao prozor u naše najdublje misli, emocije i želje. Kroz svoj blog Meaning of Dreams Online, on se nada da će osnažiti pojedince da istraže i prihvate svoj podsvjesni um, što će na kraju dovesti do smislenijeg i ispunjenijeg života.Bilo da tražite odgovore, tražite duhovno vodstvo ili ste jednostavno zaintrigirani fascinantnim svijetom snova, Johnov blog je neprocjenjiv resurs za razotkrivanje misterija koje leže u svima nama.