▷ 5 čari da sve pođe po zlu u životu osobe

John Kelly 12-10-2023
John Kelly

Trebate imati posla s tom osobom koja vas neće ostaviti na miru? Zato provjerite ove čarolije da sve pođe po zlu u životu osobe. Oni su moćni i pomoći će vam da riješite svoje probleme s tim nekim.

1. Suočavanje sa fotografijama

Šta vam treba :

Da biste napravili ovu moćnu čaroliju da sve pođe po zlu u životu osobe, trebat će vam njegova slika, čili papričica i 7 malih koštica.

Kako uradi to?

Za početak, zanimljivo je da nosite rukavice da zaštitite ruke, jer morate protrljati papriku po cijeloj fotografiji osobe. Dok ribate, mentalizirate svoju želju i zašto toliko želite da se to dogodi.

Nakon toga, morat ćete iskopati rupu u dvorištu. Ako nemate dvorište, to možete učiniti u vazi, na primjer, u koju možete zakopati fotografiju i kamenje. Postavite fotografiju na dno rupe, stavite 7 kamenčića na vrh i pokrijte. Ova osoba, osim što će nestati iz vašeg života, vrlo brzo će vidjeti da sve ide po zlu.

2. Čarolija s bijelim lukom da sve pođe po zlu u čovjekovom životu

Šta vam je potrebno:

Vidi_takođe: ▷ Životinje s 【Punom listom】

Za ovu čaroliju trebate 7 čena bijelog luka, komad papira, olovka, komad crvene tkanine.

Kako to učiniti?

Na papiru ćete napisati puno ime osobe kojoj želite nauditi. Sa 7 čena belog luka i papirom koji ćete napravitiumotajte u komad tkanine, vezujući čvor tako da izgleda kao paket.

Zapalite vatru, koja može biti na peći na drva, roštilju ili čak u konzervi. I bacite omot unutra da izgori do kraja. Dakle, sve će od tada nadalje krenuti po zlu u životu osobe čije je ime bilo napisano u paketu.

3. Simpatija za crtanje

Šta vam treba:

Trebaće vam list kartona, olovka, makaze, svijeća i vrlo tiho mjesto za izradu vaša simpatija.

Kako to učiniti?

Možete prepoloviti list kartona, tako ćete ga lakše spaliti na kraju simpatije . U njemu ćete na vrhu napisati puno ime osobe kojoj želite nauditi. Zatim ćete zapisati koji sektori života osobe u kojima želite da počnete da idu po zlu, na primjer: ljubav, profesija, finansije, porodica itd. Zatim zapalite svijeću.

Makazama izrežite jedan po jedan od sektora života osobe i zapalite ih plamenom svijeće. Nakon što spalite sve sektore, potpuno spalite ime osobe. Pepeo koji ostane morate baciti u rijeku.

4. Svijeća simpatija

Šta vam je potrebno:

Trebat će vam tri crne svijeće i olovka ili čačkalica.

Kako uradi to?

Ova čarolija je super jednostavna, najteža stvar za napravitinaći ćete crne svijeće. Čačkalicom morate napisati inicijale osobe kojoj želite nauditi na svijećama. Napišite tri svijeće.

Vidi_takođe: ▷ 10 molitvi Maria Padilha (stvarno djeluje)

Nakon toga upalite sve tri i ostavite da gore do kraja. Ponovite tri puta: Uz zagovor svetog Kiprijana ništa drugo neće teći u vašem životu, sve će krenuti naopako, zlo će završiti zlo. Bacite preostale svijeće dalje od svog doma.

5. Simpatija čaše vode

Za ovu amajliju trebat će vam čaša vode, komad papira, olovka, sos od bibera, crni biber, češanj belog luka, 3 češnja, komad tkanina i elastična traka.

Kako to učiniti?

Na komad papira napišite ime osobe koju želite doprijeti ovom čarolijom. U čašu vode stavite papir, 7 kapi sosa od bibera, 1 prstohvat crnog bibera, beli luk i karanfilić. Zaista treba formirati vrlo jak miris i pocrniti papir sa imenom osobe.

Trebalo bi pokriti ovo staklo komadom tkanine i gumicom za novac ili kosu. Takvu čašu čuvajte na tamnom mjestu i ostavite 7 dana. Nakon tog perioda bacite smjesu i život osobe mora da je već počeo da ide po zlu u mnogim sektorima.

John Kelly

John Kelly je renomirani stručnjak za tumačenje i analizu snova i autor popularnog bloga Meaning of Dreams Online. Sa dubokom strašću za razumijevanjem misterija ljudskog uma i otkrivanjem skrivenih značenja iza naših snova, John je svoju karijeru posvetio proučavanju i istraživanju carstva snova.Prepoznat po svojim pronicljivim i provokativnim tumačenjima, John je stekao lojalne sljedbenike entuzijasta snova koji željno iščekuju njegove najnovije objave na blogu. Svojim opsežnim istraživanjem kombinuje elemente psihologije, mitologije i duhovnosti kako bi pružio sveobuhvatna objašnjenja za simbole i teme prisutne u našim snovima.Džonova fascinacija snovima počela je u njegovim ranim godinama, kada je iskusio živopisne i ponavljajuće snove koji su ga zaintrigirali i želeli da istraži njihov dublji značaj. To ga je navelo da stekne diplomu iz psihologije, a zatim i magistrirao iz studija snova, gdje se specijalizirao za tumačenje snova i njihov utjecaj na naš budni život.Sa više od decenije iskustva u ovoj oblasti, Džon je postao dobro upućen u različite tehnike analize snova, omogućavajući mu da ponudi dragocene uvide pojedincima koji traže bolje razumevanje svog sveta snova. Njegov jedinstveni pristup kombinuje i naučne i intuitivne metode, pružajući holističku perspektivuodjekuje raznolikom publikom.Osim prisustva na internetu, John također vodi radionice tumačenja snova i predavanja na prestižnim univerzitetima i konferencijama širom svijeta. Njegova topla i privlačna ličnost, u kombinaciji sa njegovim dubokim znanjem o ovoj temi, čine njegove sesije upečatljivim i nezaboravnim.Kao zagovornik samootkrivanja i ličnog rasta, John vjeruje da snovi služe kao prozor u naše najdublje misli, emocije i želje. Kroz svoj blog Meaning of Dreams Online, on se nada da će osnažiti pojedince da istraže i prihvate svoj podsvjesni um, što će na kraju dovesti do smislenijeg i ispunjenijeg života.Bilo da tražite odgovore, tražite duhovno vodstvo ili ste jednostavno zaintrigirani fascinantnim svijetom snova, Johnov blog je neprocjenjiv resurs za razotkrivanje misterija koje leže u svima nama.