▷ Najbolji tekst za plač dečka koji sam ikada pročitao

John Kelly 20-08-2023
John Kelly

Tekst za dečka da plače

Ovo je, bez sumnje, izjava ljubavi koja više ne postoji ♥. Osvojio si me zbog toga što jesi, jer mi se sviđa kakav si i kako mi uljepšavaš dane.

Pišem ti tekst jer sam sigurna da si ti osoba koju najviše volim u ovom svetu, svetu. Jer i danas kad me držiš za ruku zaljubljena sam kao prvog dana.

Zajedno smo već neko vrijeme...mnogo dana, puno fotografija, mnogo iskustava i puno smijeha , ujedinjeni jednom strašću. Ti si moj dečko i ne mogu biti ponosnija ni na šta nego što te imam u životu.

Čak i ako imam jedan od najgorih dana u životu, ti si uvijek tu da ne ne pusti mi ruku ni na jednu sekundu.

Hvala ti što znaš da me voliš, što sam dozvolio da budem voljen i što mi nisi dopustio da ostavim stvari koje volim po strani.

Ja također sam iskoristio stvari koje me učiš jer na kraju krajeva, u vezi, oboje učimo jedno od drugog.

Vjerovao si u mene i dao mi priliku da vidim ko si zapravo, u tome što sam otkrio da ti si najbolja osoba koju mi ​​je Bog mogao dati.

Istina je da ne mogu zamisliti boljeg dečka. Hodaš pored mene, motivišeš me, činiš sve vrijednim kao da je to veza od prije hiljadu godina.

Vrijeme kojezajedno smo, bilo je najbolje na svijetu!

Nadam se da će trajati zauvijek, svaki dan pored tebe je kao privilegija od Boga. Volim te i moram ti zahvaliti što si dečko o kojem sam oduvijek sanjala. Volim te zauvijek ♥

Pogledaj također: Tekstovi za srećan Dan zaljubljenih tumblr

Tekst da tvoj dečko postane emotivan

Zdravo moja bebo , ne znam ni odakle da počnem! Vremenom sam te upoznao i zaljubio se.

Vidio sam tvoje vrline i tvoje mane, ali sve me to tjeralo da te volim svakim danom sve više.

Uvijek mi daješ osmijeh, činiš moji sivi dani postaju najbolji dani u mom životu samo jednim pogledom, uvijek si tu kada si mi potrebna, podržavaš me i pružaš mi naklonost.

Prolazimo kroz mnoge stvari zajedno, ali ipak dolaze nevolje, Znam da ćemo uvek biti zajedno.

Vidi_takođe: ▷ Da li je sanjati mrtvu pticu loš znak?

Uspeli smo da stvorimo vezu koja postaje sve jača, to me čini veoma srećnom.

Svakim danom sve više osećam da si ljubav mog života , ne mogu da zamislim sebe bez tebe sa mnom, gubim se u tvojim očima, tvom osmehu i to me čini najsrećnijom osobom na svetu.

Nikada nisam mislila da ću nekoga voleti koliko volim ti. Volim te i jako sam sretan pored tebe, potpun sam kad sam s tobom.

Znaš da mi je često teško da pokažem i kažem ono što osjećam, ne mogu da se izrazim dobro, ali želim da to znaš svaki putda smo zajedno moj svijet jer ništa drugo nije važno kada sam s tobom.

Hvala ti što si me učinio najsretnijom osobom na svijetu, što si uvijek uz mene i uvijek me podržavaš.

Ti nisi samo moj dečko, ti si moj najbolji prijatelj, razumeš me bez potrebe da kažem ni reč.

Neka uvek budemo ovakvi, ti za mene i ja za tebe . Ja sam najsrećnija osoba na svijetu što sam te pronašla, nakon što sam te upoznala sve se promijenilo, na bolje!

Nadam se da ću te moći usrećiti godinama i godinama. Neka ova ljubav bude zauvek!

Vidi_takođe: Otvorite ruku, imate li slovo M na dlanu? Pogledajte šta to znači!

Volim te svom snagom, hvala ti sto si deo mog zivota ♥

John Kelly

John Kelly je renomirani stručnjak za tumačenje i analizu snova i autor popularnog bloga Meaning of Dreams Online. Sa dubokom strašću za razumijevanjem misterija ljudskog uma i otkrivanjem skrivenih značenja iza naših snova, John je svoju karijeru posvetio proučavanju i istraživanju carstva snova.Prepoznat po svojim pronicljivim i provokativnim tumačenjima, John je stekao lojalne sljedbenike entuzijasta snova koji željno iščekuju njegove najnovije objave na blogu. Svojim opsežnim istraživanjem kombinuje elemente psihologije, mitologije i duhovnosti kako bi pružio sveobuhvatna objašnjenja za simbole i teme prisutne u našim snovima.Džonova fascinacija snovima počela je u njegovim ranim godinama, kada je iskusio živopisne i ponavljajuće snove koji su ga zaintrigirali i želeli da istraži njihov dublji značaj. To ga je navelo da stekne diplomu iz psihologije, a zatim i magistrirao iz studija snova, gdje se specijalizirao za tumačenje snova i njihov utjecaj na naš budni život.Sa više od decenije iskustva u ovoj oblasti, Džon je postao dobro upućen u različite tehnike analize snova, omogućavajući mu da ponudi dragocene uvide pojedincima koji traže bolje razumevanje svog sveta snova. Njegov jedinstveni pristup kombinuje i naučne i intuitivne metode, pružajući holističku perspektivuodjekuje raznolikom publikom.Osim prisustva na internetu, John također vodi radionice tumačenja snova i predavanja na prestižnim univerzitetima i konferencijama širom svijeta. Njegova topla i privlačna ličnost, u kombinaciji sa njegovim dubokim znanjem o ovoj temi, čine njegove sesije upečatljivim i nezaboravnim.Kao zagovornik samootkrivanja i ličnog rasta, John vjeruje da snovi služe kao prozor u naše najdublje misli, emocije i želje. Kroz svoj blog Meaning of Dreams Online, on se nada da će osnažiti pojedince da istraže i prihvate svoj podsvjesni um, što će na kraju dovesti do smislenijeg i ispunjenijeg života.Bilo da tražite odgovore, tražite duhovno vodstvo ili ste jednostavno zaintrigirani fascinantnim svijetom snova, Johnov blog je neprocjenjiv resurs za razotkrivanje misterija koje leže u svima nama.