▷ Osjećaj hladnoće u tijelu Može li to biti duhovi u blizini?

John Kelly 12-10-2023
John Kelly

Ako ste ikada osjetili da vam je tijelo hladno iznutra, sigurno ste sebi postavili to pitanje! Može li biti da se radi o osjećaju koji je vezan za prisustvo duhova?

To je ono što ćemo vam sada odgovoriti.

Šta uzrokuje osjećaj hladnoće tijela unutra?

Osjećaj o kojem govorimo uvijek se javlja neočekivano, odjednom se tijelo smrzne kao da je ta hladnoća, taj hladni toplinski osjećaj u nama. To se uvijek dešava iz sata u sat, čak i kada je temperatura okoline topla. To također može biti praćeno naježivanjem.

Ovo je osjećaj koji se može javiti kada doživimo emocionalni šok, nešto što nas iznenada iznenadi i što duboko uzburka naše emocije. Taj osjećaj hladnoće iznutra može se dogoditi nakon primanja loših vijesti, na primjer, ili kada živite s velikim očekivanjima.

Međutim, ako se javlja bez nekog posebnog razloga i sa određenom učestalošću, onda bi to moglo biti znak medijuma, poseban kontakt sa ekstra fizičkim i osetljivost na prisustvo duhova.

Prema spiritizmu, mi smo sve vreme okruženi duhovima, ali to ne možemo osetiti, nisu svi ljudi koji imaju osjetljivost da percipiraju prisustvo duha.

Neki znakovi koji osjećaju oni koji imaju veću osjetljivost, a to su obično mediji, moguopišite ove senzacije. Osjećaj hladnoće tijela, zimice, vrtoglavice, intenzivne vrućine niotkuda, između ostalih senzacija, zaista može ukazivati ​​na to da nam je blisko duhovno biće.

Vidi_takođe: ▷ Voće sa T 【Kompletna lista】

Ali šta ako nisam medij ?

Čak i ako niste medij ili barem ne znate da jeste, mogu se pojaviti ovi osjećaji. Obično kada proživljavamo neku fazu našeg života koja ima veću povezanost s duhovnim životom, ili jednostavno, koja privlači duhove bliže.

Vidi_takođe: ▷ Sanjati cururu žabu Šta to znači?

Može biti i da imate dar medijacije i da ste upozoreni na to, kroz česte znakove koji se ponavljaju s vremena na vrijeme, kao što je, na primjer, hladnoća iznutra.

To je prilika da bolje upoznate spiritizam, proučite o medijumstvu i nastojite to razviti smisla, jer može biti da imate taj dar opažanja drugog plana, ali ga još niste shvatili.

Ali, hoće li to uvijek biti znak duhova?

Naravno da ne. Ovo je samo postojeća mogućnost, a kao što smo rekli gore, osjećaj da je tijelo hladno iznutra može nastati zbog različitih faktora, posebno emocionalnih problema, anksioznosti, primanja neočekivanih vijesti, novog osjećaja da još niste imali smisla , mentalna konfuzija, neodlučnost. Nekoliko faktora može dovesti do osjećaja kaoovaj.

Da biste znali da li je to znak medijacije, morate uzeti u obzir mnoge druge faktore, saznati o svojoj osjetljivosti i mnogo učiti. Na ovaj način ćete znati ako zaista uspijete imati ovu percepciju da su vam duhovi blizu.

John Kelly

John Kelly je renomirani stručnjak za tumačenje i analizu snova i autor popularnog bloga Meaning of Dreams Online. Sa dubokom strašću za razumijevanjem misterija ljudskog uma i otkrivanjem skrivenih značenja iza naših snova, John je svoju karijeru posvetio proučavanju i istraživanju carstva snova.Prepoznat po svojim pronicljivim i provokativnim tumačenjima, John je stekao lojalne sljedbenike entuzijasta snova koji željno iščekuju njegove najnovije objave na blogu. Svojim opsežnim istraživanjem kombinuje elemente psihologije, mitologije i duhovnosti kako bi pružio sveobuhvatna objašnjenja za simbole i teme prisutne u našim snovima.Džonova fascinacija snovima počela je u njegovim ranim godinama, kada je iskusio živopisne i ponavljajuće snove koji su ga zaintrigirali i želeli da istraži njihov dublji značaj. To ga je navelo da stekne diplomu iz psihologije, a zatim i magistrirao iz studija snova, gdje se specijalizirao za tumačenje snova i njihov utjecaj na naš budni život.Sa više od decenije iskustva u ovoj oblasti, Džon je postao dobro upućen u različite tehnike analize snova, omogućavajući mu da ponudi dragocene uvide pojedincima koji traže bolje razumevanje svog sveta snova. Njegov jedinstveni pristup kombinuje i naučne i intuitivne metode, pružajući holističku perspektivuodjekuje raznolikom publikom.Osim prisustva na internetu, John također vodi radionice tumačenja snova i predavanja na prestižnim univerzitetima i konferencijama širom svijeta. Njegova topla i privlačna ličnost, u kombinaciji sa njegovim dubokim znanjem o ovoj temi, čine njegove sesije upečatljivim i nezaboravnim.Kao zagovornik samootkrivanja i ličnog rasta, John vjeruje da snovi služe kao prozor u naše najdublje misli, emocije i želje. Kroz svoj blog Meaning of Dreams Online, on se nada da će osnažiti pojedince da istraže i prihvate svoj podsvjesni um, što će na kraju dovesti do smislenijeg i ispunjenijeg života.Bilo da tražite odgovore, tražite duhovno vodstvo ili ste jednostavno zaintrigirani fascinantnim svijetom snova, Johnov blog je neprocjenjiv resurs za razotkrivanje misterija koje leže u svima nama.