▷ Različita slova za Instagram 【Evo kako to učiniti】

John Kelly 12-10-2023
John Kelly

Ako imate Instagram i želite različite tekstove za Instagram, mi ćemo vam pomoći, sigurno ste vidjeli profil na kojem osoba koristi različite fontove u svojoj biografiji i također u svojim objavama. Siguran sam da ste i vi bili vrlo radoznali da saznate kako joj je to uspjelo.

Ne brinite! Pa, danas ćemo vam reći sve o različitim pismima za Instagram.

Ako imate profil na društvenoj mreži Instagram, influencer ste, imate posao ili jednostavno koristite platformu kao hobi ili provodite neko vrijeme, sigurno ste već bili znatiželjni da saznate kako nastaju različita i lijepa slova koja neki profili koriste u svojim objavama.

Ispostavilo se da ovo nije baš komentirano savjet na internetu, pa čak i oni koji su digitalni influenceri vole da sačuvaju tu ideju autentičnosti, jedinstvenosti i drugačijeg, i zato obično ne dijele ovakve informacije sa svojim pratiocima.

Međutim, ovo nije nešto tako ekskluzivno i svako može biti u mogućnosti da svoj Instagram učini super drugačijim i personaliziranim koristeći kreativne i inovativne fontove.

Ako ste još više znatiželjni da saznate kako to može gotovo, opusti se, jer ćemo vam reći u čemu je tajna ovih fontova, pa ćemo vas čak naučiti kako ih možete staviti na svoj Instagram profil.

Kako napraviti slovaRazličiti fontovi na Instagramu

U Instagram Stories opciji postoji nekoliko tipova fontova koji se mogu koristiti, ali ako ono što želite je da stavite drugačiji tekst u svoju biografiju ili čak u svoje objave, onda idealno je da za to koristite neku tehniku. Dakle, naučit ćemo vas koje su to tehnike.

Pošto Instagram nema ovu opciju za promjenu fonta, da biste to mogli učiniti, morat ćete koristiti pomoćne aplikacije. Ove aplikacije su alati koji generiraju personalizirana slova.

Ideja korištenja ovih fontova, osim što su vrlo kreativni i neobični, sigurno će vam donijeti mnogo više lajkova i učiniti vaš profil još zanimljivijim od nje već jeste.

Osim toga, možete odabrati fontove koji su u skladu s vašim prijedlogom na Instagramu, poboljšavajući iskustvo vaših pratilaca s vašim sadržajem.

Danas ćemo vam pokazati neke od ovi alati koji su super jednostavni za korištenje i koje možete lako koristiti za kreiranje natpisa na Instagramu.

Nigdje drugdje na internetu nećete pronaći ove informacije dostupne na tako potpun i praktičan način. Dakle, maksimalno iskoristite ovaj sadržaj i poboljšajte svoje performanse na društvenoj mreži Instagram.

Kako napraviti prilagođena slova pomoću generatora slova ?

Da napravite prilagođene fontove za Instagram biografijaa takođe za svoje postove možete koristiti generator fontova.

Generatori su aplikacije u kojima konvertujete tekst u prilagođene fontove, a zatim možete kopirati i zalijepiti direktno u polje za objavu. Provjerite kako ga koristiti.

Generirajte Niks s različitim slovima za Instagram

Na Googleu postoji mnogo stranica na kojima možete lako pretvoriti uobičajeni tekst u prilagođena slova i

Da biste to učinili, ukucajte na Google 'Gera Niks' i naći ćete nekoliko!

Generator slova će generirati različite stilove slova za ono što ste napisali.

Vi tada ćete moći odabrati koji vam se stil pisanja najviše sviđa od svih prilagođenih šablona koji će se tamo pojaviti.

Kada odlučite koji tekst ćete odabrati, samo kliknite na dugme Kopiraj i zalijepi u objavi polju vašeg Instagrama.

Sada znate kako napraviti prilagođena slova pomoću alata. Upoznajmo druge.

Prilagodite fontove za Instagram pomoću aplikacije Messletters

Druga opcija za one koji žele koristiti prilagođene fontove u svojim Instagram objavama je korištenje aplikacija pod nazivom Messletters .

Ova aplikacija je također super jednostavna za korištenje. Samo upišite svoj tekst u crveno polje gdje piše "Ovdje unesite svoj tekst", a zatim odaberite jednu od generiranih opcija.ispod.

Zatim, sve što trebate učiniti je kopirati generirani tekst i zalijepiti ga u polje za objavu na Instagramu.

Prilagodite stihove za Instagram

Više aplikacija koja vam može pomoći da pronađete stihove koje želite u vašim postovima je Ponto de fusion.

Stranica ima istu strukturu kao i ostale i možete odabrati jedan od stilova dostupnih fontova nakon unosa željenog teksta. Zatim ga samo kopirajte i prenesite u područje za objavljivanje na Instagramu.

Savjeti za prilagođavanje fontova na Instagramu

Sada kada znate neke od konvertera dostupnih na internetu za pretvaranje slova za prilagođene fontove, želimo vam pomoći da poboljšate svoje iskustvo na Instagramu uz nekoliko važnih savjeta.

Prvo, bitno je da znate kako koristiti fontove umjereno. Nemojte miješati različite vrste prilagođenih slova i nemojte ih koristiti prečesto. Idealno je uspostaviti obrazac fonta koji odgovara namjeni vašeg profila i koji uvijek koristite umjereno, održavajući eleganciju.

Ideal je da koristite fontove umjereno i pažljivo, kako ne bi krali jasnoću vaše poruke. Sve mora biti jasno, kako bi vaši pratioci lakše razumjeli.

Vidi_takođe: ▷ 56 fraza Vizija stvara najbolje

Postoji loša strana korištenja ovih prilagođenih fontova, jer se dešava da neki modeli mobilnih telefona nemože čitati ove znakove, tako da ovisno o fontu koji odaberete, neki od vaših pratilaca će vidjeti samo kvadrate, jer njihovi pametni telefoni ne mogu konvertirati fontove.

Fontovi dostupni u ovim konverterima također se mogu koristiti u drugim fontovima. društvene mreže poput Facebooka, pa čak i za kreiranje nadimaka za igre.

Nadamo se da ste uživali u našim savjetima i da ćete uspjeti iskoristiti ih da poboljšate svoje iskustvo na Instagramu i učinite svoj sadržaj još atraktivnijim i autentičnijim. Sada kada znate kako koristiti prilagođena slova, samo se pobrinite za postove.

Vidi_takođe: ▷ Kako razgovarati sa Larisom Manoelom? Korak po korak NEPOGREŠIVO!

John Kelly

John Kelly je renomirani stručnjak za tumačenje i analizu snova i autor popularnog bloga Meaning of Dreams Online. Sa dubokom strašću za razumijevanjem misterija ljudskog uma i otkrivanjem skrivenih značenja iza naših snova, John je svoju karijeru posvetio proučavanju i istraživanju carstva snova.Prepoznat po svojim pronicljivim i provokativnim tumačenjima, John je stekao lojalne sljedbenike entuzijasta snova koji željno iščekuju njegove najnovije objave na blogu. Svojim opsežnim istraživanjem kombinuje elemente psihologije, mitologije i duhovnosti kako bi pružio sveobuhvatna objašnjenja za simbole i teme prisutne u našim snovima.Džonova fascinacija snovima počela je u njegovim ranim godinama, kada je iskusio živopisne i ponavljajuće snove koji su ga zaintrigirali i želeli da istraži njihov dublji značaj. To ga je navelo da stekne diplomu iz psihologije, a zatim i magistrirao iz studija snova, gdje se specijalizirao za tumačenje snova i njihov utjecaj na naš budni život.Sa više od decenije iskustva u ovoj oblasti, Džon je postao dobro upućen u različite tehnike analize snova, omogućavajući mu da ponudi dragocene uvide pojedincima koji traže bolje razumevanje svog sveta snova. Njegov jedinstveni pristup kombinuje i naučne i intuitivne metode, pružajući holističku perspektivuodjekuje raznolikom publikom.Osim prisustva na internetu, John također vodi radionice tumačenja snova i predavanja na prestižnim univerzitetima i konferencijama širom svijeta. Njegova topla i privlačna ličnost, u kombinaciji sa njegovim dubokim znanjem o ovoj temi, čine njegove sesije upečatljivim i nezaboravnim.Kao zagovornik samootkrivanja i ličnog rasta, John vjeruje da snovi služe kao prozor u naše najdublje misli, emocije i želje. Kroz svoj blog Meaning of Dreams Online, on se nada da će osnažiti pojedince da istraže i prihvate svoj podsvjesni um, što će na kraju dovesti do smislenijeg i ispunjenijeg života.Bilo da tražite odgovore, tražite duhovno vodstvo ili ste jednostavno zaintrigirani fascinantnim svijetom snova, Johnov blog je neprocjenjiv resurs za razotkrivanje misterija koje leže u svima nama.